Ruta de shopping

RESERVAR
Mejor precio garantizado
Late check out según disponibilidad
Descuento exclusivo parking
Mejor precio garantizado
Late check out según disponibilidad
Descuento exclusivo parking
Inicio
·
Experiencias
·
Gastronomía & Shopping
·
Ruta de Shopping
·

PARK HOTEL SAN JORGE

Ruta de shopping por la Costa Brava

Al ser un área turística, en la Costa Brava han proliferado el diseño y la artesanía local, pero también encontrará grandes centros comerciales y outlets con importantes descuentos de grandes marcas.
Con tanta variedad, desde el Park Hotel San Jorge hemos preparado la siguiente ruta de shopping.

Comprar en las mejores tiendas

Durante las vacaciones apetece dedicar al menos una mañana a ir de compras sin las prisas del día a día. Le invitamos a descubrir las mejores tiendas de La Costa Brava con nuestra selección a una cómoda distancia desde el Hotel.

Platja d’Aro: 

Platja d’Aro, és coneguda per ser el centre de les compres de la Costa Brava i disposa d'un gran nombre de comerços oberts els 365 dies de l'any. Moda, tendències, colors, estil, personalitat i varietat, són algunes de les característiques que la defineixen. Al seu carrer central es troben la majoria dels comerços, restaurants i bars. Per als que vulguin gaudir de tranquil•litat, el passeig marítim és la millor opció per passejar, perdre's entre les petites parades d'artesania i prendre alguna cosa davant del mar. 

Girona:

A només 25 minuts en cotxe, aquesta ciutat plena d'història li permetrà passejar tranquil•lament pel casc antic, visitar els seus monuments i museus, i recórrer còmodament els seus carrers i places gaudint també, de la seva àmplia oferta comercial i de compres.

Espai Gironès:

Centre comercial situat al costat de la sortida 7 de l'autopista que connecta amb Barcelona i França. Ofereix la possibilitat de gaudir de les seves botigues, boutiques, restaurants, bars, zones d'esbarjo per a nens, bowling i cinema.

 

La Roca Village:

Prop de Barcelona i a només 40 minuts de la Costa Brava, podrà gaudir d'aquest centre comercial outlet de primeres marques i restaurants a l'aire lliure.

Gran Jonquera Outlet & Shopping:

Ubicat a la frontera entre França i Catalunya, aquest gran centre comercial disposa de tot tipus de comerços, entre els quals destaquen els outlets i els restaurants i bars.

Hecho
volver